Gaat u op reis?

Gaat u op reis naar Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Oman, Tanzania, China, Rusland, Cuba, Indonesië, Thailand of Turkije? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig. Die kunt u eenvoudig, veilig en snel online aanvragen via VisumBuitenland.be. U hoeft dan géén bezoek te brengen aan een consulaat of ambassade. Behalve het aanvraagformulier voor uw visum, ESTA of eTA vindt u op deze website ook veel nuttige informatie en uitleg over het benodigde visum, ESTA of eTA.

De status van uw aanvraag opzoeken

Heeft u al een aanvraag ingediend en wilt u weten wat de status is? Bekijk dan uw persoonlijke statuspagina. Die kunt u openen middels de link in de e-mail die u heeft ontvangen na het voldoen van de betaling. Kunt u deze e-mail niet vinden? Zoek uw aanvraag dan eenvoudig op met dit formulier. Weet u niet wat uw ordernummer is? Klik dan op het vraagteken in het formulier.

Visum status opzoeken

Contactgegevens

AdresGroot-Bijgaardenstraat 14 (op afspraak)
Postcode1082
PlaatsBrussel
KVK72110449
BTWNL858988914B01
Social mediaFacebook, Google.
E-mailHeeft u de pagina met veelgestelde vragen al geraadpleegd? 
Nee, bekijk of ja, maar daar vond ik geen oplossing of antwoord.
NoodnummerHeeft u de pagina met veelgestelde vragen al geraadpleegd? 
Nee, bekijk of ja, maar daar vond ik geen oplossing of antwoord.

Klanten over VisumBuitenland.be

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4
Beoordelingen

Onze dienstverlening en werkwijze

VisumBuitenland.be is in het leven geroepen met als doel reizigers te ondersteunen bij het verkrijgen van een visum voor het land waar zij voor toeristische of zakelijke doeleinden naartoe wensen te reizen. VisumBuitenland.be is een gerenommeerd visumbureau en maakt op geen enkele wijze deel uit van de overheden van de landen waarvoor via haar website reistoestemmingen en visa zijn aan te vragen. Meer weten? Lees over onze werkwijze.