Gaat u op reis?

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.be kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Status opzoeken van uw aanvraag

Zoek de status van uw aanvraag op door eerst de juiste bestemming te selecteren, het ordernummer in te vullen (bestaande uit 14 karakters, klik op het vraagteken-icoontje achter Ordernummer voor meer informatie) en een achternaam van een reiziger in te vullen. Zo kunt u direct de status van uw aanvraag bekijken.

Visum status opzoeken

Vragen, complimenten of klachten?

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen om snel een duidelijk antwoord op uw vraag te krijgen. Als u de status van uw aanvraag wilt weten, kunt u de status van uw aanvraag via het formulier hierboven opvragen. Wanneer u uw aanvraag elders heeft ingediend of wilt indienen, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Heeft u een andere vraag, een compliment of een klacht, of heeft u het visum, ESTA of eTA na 24 uur nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres. Wij staan u graag te woord. Wij streven ernaar uw bericht dezelfde dag te beantwoorden.

Bedrijfsgegevens

AdresRue de Grand-Bigard 14 (op afspraak)
Postcode1082
PlaatsBrussels
KVK72110449
BTWNL858988914B01
SocialFacebook, Twitter, Google.
E-mailAl onze veelgestelde vragen pagina bekeken? 
Nee, bekijk of ja, gezien
NoodnummerAl onze veelgestelde vragen pagina bekeken? 
Nee, bekijk of ja, gezien

Klanten over VisumBuitenland.be

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6
Beoordelingen

Over onze diensten

Deze website is in het leven geroepen met als doel reizigers te ondersteunen bij het verkrijgen van een visum voor het land waar zij voor toeristische of zakelijke doeleinden naartoe wensen te reizen. VisumBuitenland.be is een visumbureau en maakt op geen enkele wijze deel uit van de overheden van de landen waarvoor via haar website reistoestemmingen en visums voor zijn aan te vragen.

24/7 support voor u

VisumBuitenland.be heeft een supportcenter in Brussels dat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten klaar staat, met raad en daad. Veel reizigers weten niet goed hoe ze bepaalde vragen in het formulier moeten beantwoorden, of maken fouten bij het invullen van gegevens of uploaden van bestanden. Bijvoorbeeld bij het aanleveren van paspoortscans en pasfoto’s voor het visum India gaat erg vaak wat mis. Wij bellen en e-mailen onze klanten in die gevallen direct na om te zorgen dat de visumprocedure alsnog snel in behandeling kan worden genomen. Behalve een aanmerkelijk grotere kans op een goedgekeurd visum bespaart dit ook in de kosten; de meeste landen geven geen geld terug wanneer aanvragen worden afgekeurd wegens verkeerd aangeleverde informatie of documenten. Doordat wij proactief problemen voorkomen kunnen onze klanten hun aanvraag met een gerust hart door ons laten verwerken. De servicekosten die wij hiervoor rekenen zijn verwerkt zijn in de prijzen die worden getoond op deze website. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Behalve het voorkomen van problemen en helpen van klanten met vragen biedt VisumBuitenland.be ook een oplossing aan klanten die geen creditcard hebben. Aanvragen die via ons worden ingediend kunnen betaald worden met iDeal, Paypal, Bancontact of alsnog per creditcard. Voor betalingen per iDeal en Bancontact rekenen wij geen transactiekosten.