Het visum India is verplicht voor alle reizigers. Heeft u met spoed een visum India nodig? Dien dan direct online een spoedaanvraag in. Spoedaanvragen worden sneller verwerkt; gemiddeld worden deze toegekend binnen twee dagen na het aanvragen. Indien u al binnen een week naar India reist, wordt aangeraden een spoedaanvraag in te dienen.

Wanneer een visum aanvragen?

Elke reiziger die naar India reist, moet een visum India bezitten. Alleen inwoners van India die met hun Indiase paspoort reizen, hoeven geen visum aan te vragen. De aanvraagprocedure voor visa voor India duurt enkele dagen. U wordt daarom geadviseerd de aanvraag minimaal één tot enkele weken voor vertrek in te dienen. Let op: u mag maximaal tweemaal per kalenderjaar een e-visum voor India aanvragen.

Visum India met spoed aanvragen

Indien u al binnen een week naar India wilt reizen, kunt u een spoedaanvraag indienen. Visums die met spoed worden aangevraagd, worden gemiddeld al twee werkdagen na het aanvragen toegekend. Er kan echter geen garantie worden gegeven op leverdata. Indien de immigratiedienst van India veel aanvragen tegelijk ontvangt, kan het voorkomen dat ook een met spoed aangevraagd visum pas na vier dagen wordt toegekend.

Hoe aanvragen met spoed
Een visum India met spoed aanvragen, gaat op dezelfde manier als de reguliere online procedure van het e-visum voor India. In het aanvraagformulier op deze website kunt u aanvinken dat u het visum met spoed wilt aanvragen. Er wordt dan een toeslag gerekend van €17,50 per reiziger. De totale kosten kunt u betalen met iDeal, Bancontact, PayPal en creditcard. Al deze betaalmethoden werken ogenblikkelijk, dat wil zeggen dat er geen vertraging ontstaat tussen het voldoen van de betaling en het starten van de visumprocedure.

Nu een visum India met spoed aanvragen