Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum India

Het officiële Visum India aanvragen.

  • Invullen
  • Controle

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. De contactgegevens en reisgegevens hoeft u slechts eenmaal in te vullen. Voor instructies bij elk veld klikt u op het -icoontje.

Contactgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*

Reisgegevens

Algemeen

*
*
*
*
*
*

Verblijfplaats

U dient het adres van uw (eerste) verblijfplaats in India in te vullen. Dit mag het adres zijn van een hotel, vriend, familielid of collega.

*
*
*
*

Noodcontact

U dient informatie over een noodcontact in te vullen, zoals een vriend, familielid of collega. Dit dient een persoon te zijn uit het land waar u woont.

*
*
*
*

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers naar India, inclusief uzelf. Indien u met (minderjarige) kinderen reist moeten voor hen ook alle gegevens worden ingevuld. Heeft u niet voor elke reiziger alle gegevens paraat? U kunt ook losse aanvragen per persoon indienen. Neem alle gegevens zorgvuldig over, zodat elk visum India geldig zal zijn.

Voeg een reiziger toe aan het formulier

Akkoordverklaring

De overheid van India vereist dat de verschafte antwoorden en informatie correct zijn en naar beste weten en vertrouwen zijn ingevuld. Alle bovenstaande reizigers dienen tijdens hun reis naar India een uitgeprinte kopie bij zich te hebben van het visum waarin de toekenning wordt bevestigd. Tevens wordt vereist dat u onderstaande volledige verklaring leest en begrijpt.

Lees hier de volledige akkoordverklaring

*

Documenten

Voordat de visumaanvraag in behandeling kan worden genomen, dient voor elke reiziger een pasfoto en paspoortscan te worden aangeleverd. Deze bestanden kunnen online worden aangeleverd, nadat het visum is betaald.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.