Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum India

Het officiële Visum India aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. De contactgegevens en reisgegevens hoeft u slechts eenmaal in te vullen. Voor instructies bij elk veld klikt u op het -icoontje.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Verblijfplaats

U dient het adres van uw (eerste) verblijfplaats in India in te vullen. Dit mag een hotel, hostel of resort zijn, maar ook een cruiseschip of het adres van een vriend, familielid of collega.

 *
 *
 *
 *

Noodcontact

U dient informatie over een noodcontact in te vullen, zoals een vriend, familielid of collega. Dit dient een persoon te zijn uit het land waar u woont.

 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet alle gegevens bij de hand? U kunt ook losse aanvragen per persoon indienen. Wees zorgvuldig; invulfouten kunnen resulteren in een ongeldig visum.

Voeg een reiziger toe aan het formulier

Akkoordverklaring

Tijdens de reis naar India dient elke reiziger diens eigen visum uitgeprint op A4-formaat bij zich te hebben. De immigratiedienst vereist dat dit aanvraagformulier volledig en naar waarheid is ingevuld. Om het formulier in te kunnen dienen dient u akkoord te gaan met de onderstaande verklaring.

Lees hier de volledige akkoordverklaring

 *

Documenten

Voordat de visumaanvraag in behandeling kan worden genomen, dient voor elke reiziger een pasfoto en paspoortscan te worden aangeleverd. Deze bestanden kunnen online worden aangeleverd, nadat het visum is betaald.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.