Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum India

Het officiële visum India aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een visum wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Ondanks de corona-maatregelen kunt u uw visumaanvraag alvast indienen. Uw aanvraag wordt dan vanzelf in behandeling genomen zodra de immigratiedienst weer e-visums toekent. Het is nog niet bekend wanneer dat zal zijn; mogelijk pas over enkele maanden. Visums kunnen na toekenning niet worden gerestitueerd, ook niet als ze vanwege (toekomstige) corona-maatregelen niet kunnen worden gebruikt.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Eerste overnachting in India

Vul in waar de eerste overnachting in India plaatsvindt. Dat kan in een hotel, resort of cruiseschip zijn. Maar ook bij een familielid, vriend of collega.

 *
 *
 *
 *

Noodcontact

U dient informatie over een noodcontact in te vullen, zoals een vriend, familielid of collega. Dit dient een persoon te zijn uit het land waar u woont.

 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen visum nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Akkoordverklaring

Een visumaanvraag indienen is alleen mogelijk als elke reiziger instemt met de akkoordverklaring. Daarmee wordt onder meer verklaard dat alle vragen in dit formulier waarheidsgetrouw en zo volledig mogelijk zijn beantwoord.

Lees de volledige verklaring hier

 *

Documenten

Voordat de visumaanvraag in behandeling kan worden genomen, dient voor elke reiziger een pasfoto en paspoortscan te worden aangeleverd. Deze bestanden kunnen online worden aangeleverd, nadat het visum is betaald.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.