Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum India

Het officiële visum India aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een visum wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Ondanks de uitbraak van Corona / Covid-19 is het nog steeds mogelijk om een e-visum voor India aan te vragen. Alle nieuwe aanvragen worden echter pas na 15 april in behandeling genomen. Mogelijk wordt deze datum nog gewijzigd door de Indiase immigratiedienst.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Eerste overnachting in India

Vul de naam en contactgegevens in van het hotel, resort, cruiseschip, familielid, vriend of collega waar de eerste overnachting in India plaatsvindt.

 *
 *
 *
 *

Noodcontact

U dient informatie over een noodcontact in te vullen, zoals een vriend, familielid of collega. Dit dient een persoon te zijn uit het land waar u woont.

 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen visum nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Akkoordverklaring

Uw aanvraag kan alleen in behandeling worden genomen als u instemt met de akkoordverklaring. Daarmee verklaart u onder meer dat u dit formulier naar eer en geweten, zo volledig en correct mogelijk heeft ingevuld.

Lees de volledige verklaring hier

 *

Documenten

Voordat de visumaanvraag in behandeling kan worden genomen, dient voor elke reiziger een pasfoto en paspoortscan te worden aangeleverd. Deze bestanden kunnen online worden aangeleverd, nadat het visum is betaald.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.