De kosten van het visum voor Sri Lanka hangen af van een aantal zaken. Alleen het digitale e-visum (ETA) kan via deze website worden aangevraagd en alle prijzen op deze pagina hebben daarop betrekking. Er zijn drie soorten e-visa; voor toeristen, zakenreizigers en mensen die overstappen in Sri Lanka, de prijzen hiervan zijn verschillend. Ook hangen de totale aanvraagkosten af van de gewenste leversnelheid en geselecteerde betaalmethode.

Kosten van het e-visum/ETA

Het online aan te vragen visum (e-visum/ETA) voor Sri Lanka bestaat in drie varianten; het toeristenvisum, het zakenvisum en het overstapvisum. Het toeristenvisum kost €14,95 per persoon. De prijs van het overstapvisum bedraagt tevens €14,95 per persoon. Het zakenvisum kost €10,00 meer per persoon. Alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief aanvraagkosten, servicekosten, consulaire kosten en gebruik van het supportcenter voor vragen en andere ondersteuning. Het supportcenter is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al uw vragen over het visum voor Sri Lanka.

Indien voor meerdere reizigers tegelijk visums worden aangevraagd blijven de prijzen per persoon gelijk. Het voordeel van een groepsaanvraag ligt in de eenvoud. Indien de reizigers uit de groepsaanvraag samen reizen moeten verschillende vragen in het formulier voor elke reiziger op dezelfde manier worden beantwoord. In een groepsaanvraag hoeven deze gegevens maar één keer te worden ingevuld en niet telkens voor elke reiziger opnieuw.

Wanneer spoedaanraag indienen

Toeslag voor spoedaanvragen
Online aangevraagde visums worden binnen enkele dagen gekeurd en direct na goedkeuring per e-mail toegestuurd in de vorm van een downloadlink. Heeft u met spoed een visum voor Sri Lanka nodig? Dien dan een spoedaanvraag in. Spoedaanvragen resulteren gemiddeld na 23 minuten al in een goedgekeurd e-visum. De prijzen van het spoedvisum zijn gelijk aan de standaardprijzen zoals hierboven genoemd, verhoogd met een toeslag van €17,50 per reiziger. Start hier een spoedaanvraag.

Transactiekosten, servicekosten, aanvraagkosten en consulaire kosten

Alle prijzen die op deze website zijn genoemd zijn totaalprijzen, inclusief service-, aanvraag-, consulaire kosten en BTW. De enige bijkomende kosten waar u mogelijk op moet rekenen zijn transactiekosten voor het gebruik van een creditcard of het gebruik van PayPal. Betalingen die worden voldaan met de meest gebruikte betaalmethoden, iDeal en Bancontact, brengen geen transactiekosten met zich mee. Wij adviseren u dan ook gebruik te maken van iDeal of Bancontact om uw transactie geheel zonder bijkomende kosten uit te voeren.

Visum betalen met iDEAL/BancontactVisum kosten betalen kan o.a. met iDEAL of Bancontact

Veilig, eenvoudig en zonder vertraging betalen

Veiligheid staat voorop als het gaat om verwerking van gegevens en betalingen van visumaanvragen. Om te zorgen dat uw betaling veilig en snel wordt verwerkt worden de vier meest gebruikte betaalmethoden gebruikt die op dit moment beschikbaar zijn, te weten; iDeal, Bancontact, PayPal en creditcard. Al deze betaalmethoden zijn ‘instant’, dat wil zeggen dat de kosten direct na het voldoen van de betaling bij ons worden geregistreerd. Hierdoor ontstaat geen vertraging tussen het moment van voldoen van de kosten en de start van de verwerking van de visumaanvraag voor Sri Lanka.

Nu visum Sri Lanka aanvragen

Komt ook u in aamerking voor het visum Sri Lanka en voldoet u aan alle voorwaarden voor het visum? Dan kunt u direct het e-visum voor reizen naar Sri Lanka aanvragen door op onderstaande button te klikken (ook voor spoedaanvragen):

Alles over het visum Sri Lanka en hoe u deze kunt aanvragen