De kosten van het visum voor Egypte hangen af van de variant die u aanvraagt. De meeste toeristen hebben voldoende aan het single-entry visum, dat € 49,95 per persoon kost. Wie met één visum meerdere keren naar Egypte wilt reizen, kan voor € 84,90 een multiple-entry variant aanvragen.

Kosten van het elektronische toeristenvisum voor Egypte

De meeste toeristen hebben hun visum slechts eenmaal nodig en blijven niet langer dan 30 dagen in het land. In dat geval voldoet het single-entry toeristenvisum. Dit is dan ook het standaard visumtype, dat automatisch wordt geselecteerd in het online aanvraagformulier. Omdat de aanvraag geheel online verloopt, is het niet nodig om naar het consulaat te komen. Na toekenning wordt het visum per e-mail toegestuurd. Door het voor vertrek uit te printen en bij aankomst direct te tonen bij de paspoortcontrole, bespaart u tevens een lange wachtrij op het vliegveld. De kosten van dit elektronische toeristenvisum voor Egypte bedragen € 49,95 per persoon.
Nu een toeristenvisum aanvragen voor één reis naar Egypte

Kosten van de multiple-entry variant

De kosten van het multiple-entry visum Egypte bedragen € 84,90 per reiziger. De voorwaarden van dit visum zijn gelijk aan de single-entry variant, maar met één multiple-entry visum kunnen meerdere reizen naar Egypte worden gemaakt en de geldigheidstermijn van een multiple-entry visum is 180 in plaats van 90 dagen. Ook de multiple-entry variant kan volledig online worden aangevraagd. Selecteer hiervoor in het aanvraagformulier bij ‘aantal inreizen’ de optie ‘meerdere’.
Nu een multiple-entry visum Egypte aanvragen

Piramiden van GizehPiramiden van Gizeh, Egypte

Kosten van overige visumtypes voor Egypte

Wilt u voor langer dan 30 dagen aaneengesloten naar Egypte? Dan kunt u uw aanvraag niet online indienen. U heeft dan een fysieke variant nodig, die in de vorm van een sticker in uw paspoort wordt geplakt. Neem contact op met de ambassade van Egypte om een afspraak te maken voor het aanvragen van een fysiek visum.

Vertrouwde betaalmethoden zonder transactiekosten

U kunt het visum Egypte eenvoudig en veilig betalen middels vrijwel alle populaire online betaalmethoden. Voldoe de kosten snel en gemakkelijk via iDeal, Bancontact, PayPal of met een creditcard van Visa, Mastercard of American Express. Er worden nooit transactiekosten gerekend, welke betaalmethode u ook wenst te gebruiken.

Gebruik de betaalmethode van uw voorkeur, zonder transactiekosten te betalen.
iDEALBancontactMastercardVisaAmerican ExpressPayPal

Totaalprijzen, zonder bijkomende kosten

De prijzen zoals op deze pagina genoemd, zijn totaalprijzen. Dat betekent dat alle noodzakelijke kosten van het visum Egypte inbegrepen zijn. U betaalt dus geen aanvullende consulaire kosten, koersopslagen, servicekosten of andere kosten wanneer u uw aanvraag via deze website indient. Alleen als u kiest voor een spoedlevering wordt een toeslag in rekening gebracht ter hoogte van € 17,50 per persoon.