Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum Rusland

Eenvoudig het visum Rusland aanvragen.

  • Invullen
  • Controle

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. De contactgegevens en reisgegevens hoeft u slechts eenmaal in te vullen. Voor instructies bij elk veld klikt u op het -icoontje.

Contactgegevens

 *
 *
 *

Adresgegevens

Vul hier de adresgegevens in waarop u alle visums wenst te ontvangen.

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers naar Rusland, inclusief uzelf. Indien u met (minderjarige) kinderen reist moeten voor hen ook alle gegevens worden ingevuld. Heeft u niet voor elke reiziger alle gegevens paraat? U kunt ook losse aanvragen per persoon indienen. Neem alle gegevens zorgvuldig over, zodat elk visum Rusland geldig zal zijn.

Voeg een reiziger toe aan het formulier

Levering en retourzending

Na het invullen van dit formulier ontvangt u een persoonlijke e‑mail met instructies over het aanleveren/opsturen van de benodigde documenten, waaronder het paspoort van elke reiziger. Let op: verstuur geen documenten voordat u deze e‑mail aandachtig heeft gelezen.

Het visum voor Rusland wordt doorgaans toegekend op de 10e werkdag nadat alle benodigde gegevens en documenten door ons zijn ontvangen . Indien gewenst kan dit worden versneld middels een spoedprocedure.

 *

Op de dag van toekenning kan het paspoort met het daarin aangebrachte visum worden opgehaald in Hoofddorp of op Schiphol. Bezorging op de eerstvolgende werkdag na toekenning is ook mogelijk; dat kan aangetekend of per koerier.

 *

Uitnodigingsbrief

Om een visum voor Rusland te kunnen aanvragen heeft elke reiziger een uitnodigingsbrief nodig. Daaruit moet blijken dat het geselecteerde visumtype ook daadwerkelijk noodzakelijk is. Als u nog geen uitnodigingsbrief heeft raden we aan deze door ons te laten verzorgen.

 *
Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

Vragen? +31 85 0218 181