Gegevens: legen

Aanvraagformulier visum Indonesië

Het officiële visum Indonesië aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijkertijd. De contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een visum wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg. Druk op het -icoontje voor een korte toelichting bij de betreffende vraag.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

general_title

 *

Verblijfplaats

 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Reiziger 1 Verwijder reiziger

Het visum wordt gekoppeld aan dit paspoort. Typefouten kunnen ertoe leiden dat het visum niet goed wordt gekoppeld en daardoor ongeldig is.
Wees zeer zorgvuldig met het overnemen van de paspoortgegevens.

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen visum nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Documenten

Voordat de visumaanvraag in behandeling kan worden genomen, dient voor elke reiziger een pasfoto en paspoortscan te worden aangeleverd. Deze bestanden kunnen online worden aangeleverd, nadat het visum is betaald.

Akkoordverklaring

U kunt de aanvraag alleen indienen als elke reiziger instemt met deze akkoordverklaring. Daarmee wordt onder meer verklaard dat alle vragen in dit formulier naar waarheid en zo volledig mogelijk zijn beantwoord en dat elke reiziger zich houdt aan alle visumvoorwaarden en Indonesische wetten.

Lees de volledige verklaring hier

 *
Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

Paspoorthulp

VisumBuitenland.be is een commercieel en professioneel visumbureau en ondersteunt reizigers onder andere bij het verkrijgen van het visum voor Indonesië. VisumBuitenland.be treedt op als bemiddelaar en maakt op geen enkele wijze deel uit van een overheid. Een visum aanvragen kan ook rechtstreeks bij de immigratiedienst (519.500 IDR per visum, via molina.imigrasi.go.id). Echter, niet met Nederlandstalige ondersteuning. Als u uw aanvraag indient via VisumBuitenland.be, staat ons supportcenter u 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord. Daarnaast controleren wij uw aanvraag en alle door u aangeleverde documenten handmatig voordat we deze namens u indienen bij de immigratiedienst. Indien we hierbij fouten of onvolledigheden vermoeden, nemen we direct persoonlijk contact met u op, om te zorgen dat uw aanvraag alsnog snel en correct kan worden verwerkt. Om gebruik te maken van onze dienstverlening betaalt u ons 519.500 IDR aan consulaire kosten, die wij namens u betalen aan de immigratiedienst, alsmede € 35,51 aan servicekosten als vergoeding voor onze bemiddeling, inclusief btw. Onze diensten hebben al vele reizigers behoed voor grote problemen tijdens hun reis. Mocht een aanvraag ondanks onze ondersteuning en controle toch worden afgekeurd, dan vergoeden wij het volledige aankoopbedrag (tenzij voor dezelfde reiziger al eerder een aanvraag voor een visum Indonesië is afgekeurd). Lees hier meer over onze werkwijze .