Gegevens: opslaanlegen

Aanvraagformulier visum China

Eenvoudig het visum China aanvragen.

  • Invullen
  • Controle

Met dit formulier dient u een visumaanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. De contactgegevens en reisgegevens hoeft u slechts eenmaal in te vullen. Voor instructies bij elk veld klikt u op het -icoontje.

Contactgegevens

 *
 *
 *

Adresgegevens

Vul hier de adresgegevens in waarop u alle visums wenst te ontvangen.

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers naar China, inclusief uzelf. Indien u met (minderjarige) kinderen reist moeten voor hen ook alle gegevens worden ingevuld. Heeft u niet voor elke reiziger alle gegevens paraat? U kunt ook losse aanvragen per persoon indienen. Neem alle gegevens zorgvuldig over, zodat elk visum China geldig zal zijn.

Voeg een reiziger toe aan het formulier

Levering en retourzending

Na het invullen van dit formulier ontvangt u een persoonlijke e‑mail met instructies over het aanleveren/opsturen van de benodigde documenten, waaronder het paspoort van elke reiziger. Let op: verstuur geen documenten voordat u deze e‑mail aandachtig heeft gelezen.

Het visum voor China wordt doorgaans toegekend op de 7e werkdag nadat alle benodigde gegevens en documenten door ons zijn ontvangen . Indien gewenst kan dit worden versneld middels een spoedprocedure.

 *

Op de dag van toekenning kan het paspoort met het daarin aangebrachte visum worden opgehaald in Hoofddorp of op Schiphol. Bezorging op de eerstvolgende werkdag na toekenning is ook mogelijk; dat kan aangetekend of per koerier.

 *
Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

Vragen? +31 85 0218 181