Gegevens: opslaanlegen

ESTA aanvraagformulier

Het officiële ESTA aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier vraagt u in enkele minuten uw reistoestemming voor Amerika aan. Met dit ESTA-formulier kunt u een ESTA aanvragen voor één of meerdere reizigers tegelijk. De contactgegevens en reisgegevens hoeft u slechts eenmaal in te vullen. Voor instructies bij elk veld klikt u op het -icoontje.

Contactgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*

Reisgegevens

Algemeen

*

Reist u naar Amerika als directe doorreis naar een ander land?

*

Verblijfplaats

Is er al een verblijfsplaats (accomodatie zoals hotel, familie, vrienden, etc.) vastgelegd?

*

Vul hier de gegevens van uw eerste verblijfplaats in Amerika in.

Aanspreekpunt

Vul hier de gegevens van een aanspreekpunt in Amerika in. Dit kan een vriend, familielid of collega zijn. Als u nog geen aanspreekpunt in Amerika heeft, vul dan de gegevens in van het hotel (of andere accommodatie) waar u als eerste verblijft in Amerika. Indien u ook deze verblijfsgegevens nog niet weet en/of het aanspreekpunt momenteel onbekend is, klik dan hier .

*
*
*
*
*

Noodcontact

U dient informatie over een noodcontact in te vullen, in geval van nood. Dit kan een persoon in of buiten Amerika zijn, bijvoorbeeld een vriend, familielid of collega.

*
*
*
*

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet alle gegevens bij de hand? U kunt ook losse aanvragen per persoon indienen. Wees zorgvuldig; invulfouten kunnen resulteren in een ongeldig ESTA.

Voeg een reiziger toe aan het formulier

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.