Gegevens: legen

ESTA aanvraagformulier

Het officiële ESTA aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een ESTA-aanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een ESTA wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

Vul uw aankomstdatum in. Is die nog niet bekend? Maak dan een schatting. Uw daadwerkelijke aankomstdatum moet binnen de geldigheidstermijn van het ESTA liggen, dus binnen twee jaar na toekenning.

 *
 *

Reist u naar Amerika als directe doorreis naar een ander land?

 *

Aanspreekpunt

Heeft u een aanspreekpunt in Amerika, zoals een vriend, kennis, familielid, collega of een overnachtingsadres?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Eerste overnachting

Is de eerste overnachting in Amerika op een ander adres dan wat u hierboven heeft ingevuld bij aanspreekpunt? Vul ook ‘Ja’ in als u geen aanspreekpunt heeft ingevuld. U mag het adres van het de eerste overnachting leeglaten als het nog niet bekend is.

 *

Noodcontact

Wie mag door de Amerikaanse immigratiedienst worden benaderd in geval van nood? Dit mag ook iemand zijn die buiten Amerika woont en verblijft.

 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen ESTA nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Documenten

Uw aanvraag kan pas in behandeling worden genomen nadat u voor elke reiziger een paspoortscan heeft aangeleverd. Dat kan eenvoudig online, na het voldoen van de betaling.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.

VisumBuitenland.be is een commercieel en professioneel visumbureau en ondersteunt reizigers onder andere bij het verkrijgen van het ESTA voor Amerika. VisumBuitenland.be treedt op als bemiddelaar en maakt op geen enkele wijze deel uit van een overheid. Een ESTA aanvragen kan ook rechtstreeks bij de immigratiedienst (21 USD per ESTA, via esta.cbp.dhs.gov). Echter, niet met Nederlandstalige ondersteuning. Als u uw aanvraag indient via VisumBuitenland.be, staat ons supportcenter u 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord. Daarnaast controleren wij uw aanvraag en alle door u aangeleverde documenten handmatig voordat we deze namens u indienen bij de immigratiedienst. Indien we hierbij fouten of onvolledigheden vermoeden, nemen we direct persoonlijk contact met u op, om te zorgen dat uw aanvraag alsnog snel en correct kan worden verwerkt. Om gebruik te maken van onze dienstverlening betaalt u ons 21 USD aan consulaire kosten, die wij namens u betalen aan de immigratiedienst, alsmede € 30,51 aan servicekosten als vergoeding voor onze bemiddeling, inclusief btw. Onze diensten hebben al vele reizigers behoed voor grote problemen tijdens hun reis. Mocht een aanvraag ondanks onze ondersteuning en controle toch worden afgekeurd, dan vergoeden wij het volledige aankoopbedrag (tenzij voor dezelfde reiziger al eerder een aanvraag voor een ESTA Amerika is afgekeurd). Lees hier meer over onze diensten.