Gegevens: opslaan legen

ESTA aanvraagformulier

Het officiële ESTA aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een ESTA-aanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een ESTA wilt aanvragen. Behalve een ESTA heeft u ook een negatieve uitslag van een coronatest en een vaccinatiebewijs nodig voor uw reis naar Amerika. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

Vul uw aankomstdatum in. Is die nog niet bekend? Maak dan een schatting. Uw daadwerkelijke aankomstdatum moet binnen de geldigheidstermijn van het ESTA liggen, dus binnen twee jaar na toekenning.

 *

Reist u naar Amerika als directe doorreis naar een ander land?

 *

Eerste overnachting

Weet u al waar de eerste overnachting in Amerika plaats zal vinden?

 *

Aanspreekpunt

Heeft u een aanspreekpunt in Amerika, zoals een vriend, kennis, familielid, collega of een overnachtingsadres?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Noodcontact

Wie mag door de Amerikaanse immigratiedienst worden benaderd in geval van nood? Dit mag ook iemand zijn die buiten Amerika woont en verblijft.

 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen ESTA nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.