Gegevens: opslaanlegen

ESTA aanvraagformulier

Het officiële ESTA aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een ESTA-aanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een ESTA wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Ondanks de uitbraak van Corona / Covid-19 is het nog steeds mogelijk om een ESTA-reistoestemming aan te vragen. Houd er echter rekening mee dat de Amerikaanse immigratiedienst ook reizigers kan weren die over een geldig ESTA beschikken, als zij mogelijk een gezondheidsrisico vormen. Tot en met 12 april 2020 geldt dat voor reizigers die in de 14 dagen voorafgaand aan hun vertrek naar Amerika in Nederland, België of een ander Schengenland zijn geweest. Mogelijk worden uitzonderingen gemaakt voor extreem belangrijke reizen en voor reizigers die enkel naar Amerika vliegen voor een overstap naar een ander land. Informeer hiernaar bij uw luchtvaartmaatschappij.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

 *

Reist u naar Amerika als directe doorreis naar een ander land?

 *

Eerste overnachting

Weet u al waar de eerste overnachting in Amerika plaats zal vinden?

 *

Aanspreekpunt

Heeft u een aanspreekpunt in Amerika, zoals een vriend, kennis, familielid, collega of een overnachtingsadres?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Noodcontact

Wie mag door de Amerikaanse immigratiedienst worden benaderd in geval van nood? Dit mag ook iemand zijn die buiten Amerika woont en verblijft.

 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg reizigers toe aan het formulier

Elke reiziger heeft een eigen ESTA nodig, ook meereizende kinderen. Door uw medereizigers toe te voegen aan dit aanvraagformulier, hoeft u de contact- en reisgegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.