Gegevens: opslaanlegen

ESTA aanvraagformulier

Het officiële ESTA aanvragen.

  • Invullen
  • Controleren

Met dit formulier dient u een ESTA-aanvraag in voor één of meerdere reizigers tegelijk. Uw contact- en reisgegevens vult u slechts eenmaal in. Vervolgens vult u de gegevens in van elke reiziger waarvoor u een ESTA wilt aanvragen. Als u op een invulveld klikt, verschijnt rechts meer uitleg.Druk op het -icoontje voor korte toelichting bij de betreffende vraag.

Contactgegevens

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

Reisgegevens

Algemeen

 *

Reist u naar Amerika als directe doorreis naar een ander land?

 *

Verblijfplaats

Is er al een verblijfsplaats (accomodatie zoals hotel, familie, vrienden, etc.) vastgelegd?

 *

Vul hier de gegevens van uw eerste verblijfplaats in Amerika in.

Aanspreekpunt

Vul hier de gegevens van een aanspreekpunt in Amerika in. Dit kan een vriend, familielid of collega zijn. Als u nog geen aanspreekpunt in Amerika heeft, vul dan de gegevens in van het hotel (of andere accommodatie) waar u als eerste verblijft in Amerika. Indien u ook deze verblijfsgegevens nog niet weet en/of het aanspreekpunt momenteel onbekend is, klik dan hier .

 *
 *
 *
 *
 *

Noodcontact

U dient informatie over een noodcontact in te vullen, in geval van nood. Dit kan een persoon in of buiten Amerika zijn, bijvoorbeeld een vriend, familielid of collega.

 *
 *
 *
 *

Gegevens van de reizigers

Vul hieronder de gegevens in van alle reizigers, inclusief uzelf en meereizende kinderen. Heeft u niet de gegevens van alle reizigers bij de hand? Het is ook mogelijk losse aanvragen per persoon in te dienen.

Voeg een reiziger toe aan het formulier

Uitleg

Als u op een invulveld klikt, verschijnt hier een uitgebreide uitleg.